Thursday, March 16, 2006

Birthday Book

Sveiki,

I am building a gimtadieniu knyga for myself and would be patenkintas for some quick help from you. Just click on the link below and enter your birthday details. It's easy and you can keep your age secret!... Jo, gali b?t secret!! :)

http://www.birthdayalarm.com/bd1/12368729a973086607b984040295c897167720d1386

Thanks Darius

Friday, March 10, 2006

Didžioji Motina

Tiesa, keista, bet ir linksma, Alma. Susitikom draugystės knygynę. Po "tailando kultūra ir istorija" einu ir galvoju, ale kaip šaunu būtų į knygyną nueiti ir nupirkti kokią knygą! nueinu, ir iš karto sakau - Pienių Vyną prašau man :) Belaukiant užkalbinu pardavėjas. Klausiu, ar ragavot pienių vyno? Tai viršininkė pardavėja sako - o taip, tikrai! Labai skanus. Dvi jaunos pardavėjos nieko nežinojo apie tai. Galiausiai gavau atsakymą, kad nėra tokios knygos, ir neaišku, kada bus. Benueinant sugrįžo ponia, kuri ieškojo knygos taip madam, ne madam. Ji klausia, ar tokia yra. Atsisuku ir sakau jai - taip madam, nėra madam ;)

Monday, March 06, 2006

Licėjus back into my life

Taigi, licėjus back into may life. Dat is dery good. Šnd mokiniams kalbėjau apie programų laisvę. Jie klausia, o kam iš viso reikia tas programas pirkti, juk ir taip turime viską nu'crack'intą. Tuomet aš sakau, kad tai nėra gerai, jei mąstysime daug plačiau. Išdėščiau savo highly personal nuomonę, kad mūsų visa ekonomika yra labai nestabili, ir kad jei dar laužome papildomai taisykles, tai sistema tikrai gerai neveiks. Ir dar pasakiau pavyzdį, kaip Raimis turėjo kavinę, bet joje nevalgė už dyką, nors yra jos savininkas. Juk problema tuomet būtų ta, kad neaišku, kiek kainuoja tie cepelinai. Vieni valgo už dyką, kiti moka po 5 litus, bet visa buhalterija vis tiek visus cepelinus suskaičiuos, o įplaukos bus jau kitokios. Bus negerai. Todėl ir su programo geriau stengtis mažiau žaisti. Tai vaikai klausė :) O apie virusus biškutį miegojo :) bent jau antra klasė (kur 5a ir 6a pamokos) Tegyvuoja laisvė!

Kas atsitiks dekstopams?

O desktopams atsitiks štai kas: po kažkiek laiko, bus taip, kad sakysime - duok man mano dkumentą kokį nors open offiso ar LaTeX'o, kurį aš gaminau užvakar. Ir gausime. :) Kažkas ta linkme jau kuriama. Good. http://www.gnome.org/~seth/storage/index.html