Monday, January 14, 2008

Maisto priedai ir E

Šiandieną beskaitydamas ekoblogą aptikau nuorodą į puslapį, kur surašyta, kas yra visi tie E, ir kaip jie vadinami. Taip pat parašyta, ką jie gali sukelti gyviems organizmams: cheminės medžiagos

Žinoma, reikia viską vertinti su didele skepticizmo doze, nes nėra viskas įrodyta iki galo, t.y. ne viskas iš karto sukelia vėžį, galbūt sukelia, galbūt ne. Tiesiog nebūkime fanatikai, bet produktą rinkimės sveiką

Aš pats visą laiką atkreipdiu dėmesį į sudėti perkant kečupus visokius (kad būtų be konservantų ir stipriklių ), limonadus (kad būtų be saldiklių, o su cukrum arba fruktoze), ir mėsą - kad būtų be E621 - skonio stipriklio

Atnaujinimas 2008 02 03
Visų E sąrašas

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home