Tuesday, January 01, 2008

Piano

The piano keys Are black and white But they sound like a million colours In your mind

Labels:

4 Comments:

Blogger darkdance said...

It's known that it's enough of white to colour the sight in various tones, so maybe it's quite natural that when you take the contrast: black and white you become able to colour the sound. All in all, imagination gives him marvellous faces.

09 January, 2008  
Blogger Darius Damalakas said...

man tos spalvos labiausiai įstrigo nuo tada, kai paklausiau Art of Noise albumo The Seduction of Claude Debussy.

Ten jie dainuoja apie tai, kad "would be truly surprising if sound would not be capable to be expressed in colour" ar kažkaip panašiai.

nu vateva.

O dar pažįstu tokį vieną draugą kuriam irgi kažkaip natūraliai suprantama, kad garsą galima matyti spalvomis. Ir apie debussy žinojo.

Reikės kada jį ir tave pakviest arbatos ;) pasakoks gražių istorijų

09 January, 2008  
Blogger darkdance said...

As pavadinciau garsa-vaizda-zodi harmoninga grandine. Jie kalba vienas per kita ir vienas kita gali isreiksti. Pavyzdziui, man daznai klausant muzikos mintyse kyla vis skirtingi atrodytu tik tai vienai melodijai ar dainai tinkantys vaizdai, siuzetai, impresijos, o jei dar tuo metu netycia turi laiko ar ikvepimas kur nors netoli imi rasyti.

Dar prie sios trijules prideciau kvapus - pauoscius kokiu nors kvepalu vaizduotej atsiranda spalvos, jei sis kvapas tau artimas ar ryskus, prisimeni koki nors muzikini kurini...

Tuo si visuma ir zavi.

O apie Debussy tiesiog negaliu nezinoti, nes dievinu pianino skambesi... p.s. Arabesque juk visiems turintiems Nokia girdetas :)

10 January, 2008  
Blogger darkdance said...

http://youtube.com/watch?v=3FNS17EElKo&feature=related

nuostabu! paziurek ir atkreipk demesi, jog debesys juda tik kai groja muzika.

10 January, 2008  

Post a Comment

<< Home